🎉 New Extension: JUX News Wall Pro 🎊
🌟 Special offer summer sale: 20% off all memberships 🌟. Coupon code: SUMMER_2024
 
Support Online: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

file Video not looping, or sometimes looping

More
2 years 3 months ago - 2 years 3 months ago #41013 by All Things Web
Hi, I've added the YouTube video in a module on this page:
www.tiffanysmaleny.com.au/test

It is set as follows:
- one video set to autoplay, mute and loop YES
- jQuery NO
- noConflict YES

In Chrome it seems to loop once, ie. it autoplays on load, then plays through one more time.
In Firefox it didn't loop at all.

Are there other settings I need to check?
Thanks for your time.
Carly
Last edit: 2 years 3 months ago by All Things Web. Reason: Admin details

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #41020 by Jackie
Hi.

Thank you for contacting us.

We have checked it on our site, the loop function still works fine on the FireFox.

Please give us your site admin account. We will help you check it soon.

Thanks.

Best regards.
Jackie Nguyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #41021 by All Things Web
Hi, thank you for looking into this with me.
I've updated the post with admin details.

I've experimented by repeating the video 5 times, and in Firefox it's looping beautifully, but Chrome and Safari are not.
I don't feel like I can trust it will have consistent behaviour in the multitude of browsers and devices that exist, so I'm not confident this is going to be the right solution.

If there's a setting I've missed, or something I can do in the template to apply to this module to ensure it will loop I'm happy to make those changes.

Thank you for your time on this, and any suggestions are welcome.
Carly

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Jackie
Time to create page: 0.044 seconds
Powered by Kunena Forum