Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

exclamation-circle Error displaying in joomla module/article

More
1 month 1 week ago #42257 by Andrea
Hi, I have a problem with the before/after plugin on joomla5.
I tried inserting the plugin both directly into the article and via custom module, but it doesn't work.
Joomla only shows me code in curly brackets but not the images.
I checked that all the various plugins are active, the module positions, everything seems ok, but obviously I'm doing something wrong.
Can you help me?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #42258 by Andrea
I solved it with the module view, but not with the article view, which is what I need.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #42261 by Jackie
Hi.
Thank you for contacting us.
Can you give us your site info? We need access your site to help you check that issue.
Regards.

Best regards.
Jackie Nguyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago - 1 month 1 week ago #42262 by Andrea
Done!
You can see the issue in the hidden menu on the page
www.mommottistudios.it/fotografia-immobiliare
Last edit: 1 month 1 week ago by Andrea.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #42263 by Ramaker
I have the same problem, how did you solve it in the module?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago - 1 month 1 week ago #42265 by Andrea
In the custom HTML module, go to option tab and enable 'Prepare content'.
Were you able to get it to work in the articles?
Last edit: 1 month 1 week ago by Andrea.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #42266 by Ramaker
It worked straight away with the articles! I didn't make any further settings there. I'm developing it using Joomshaper Pagebuilder. Joomla 4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #42268 by Andrea
After days of research I understood that the fault is not the JUX plugin but the template I am using on joomla.
I'm not a developer, but while searching I found the solution, at the following link:
forum.joomla.org/viewtopic.php?t=892267
The template has a customized view of the articles, I disabled it as shown in the link and now everything works.
I hope I have been useful to someone and congratulations to JoomlaUX for the really well done plugin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #42271 by Jackie

Andrea wrote: After days of research I understood that the fault is not the JUX plugin but the template I am using on joomla.
I'm not a developer, but while searching I found the solution, at the following link:
forum.joomla.org/viewtopic.php?t=892267
The template has a customized view of the articles, I disabled it as shown in the link and now everything works.
I hope I have been useful to someone and congratulations to JoomlaUX for the really well done plugin.


Hi.
Thank you for your feedback. As I see, your site works fine with our extension.

Hi Ramaker
For the SP page builder, you should create a custom module and put the before/after shortcode on this module. Don't forget to enable prepare content option on the module. Then you can call the custom module on your SP page builder.

I hope that can help you, or you can submit another ticket and give us your site info. We will access your site to help you check it.

Regards.

Best regards.
Jackie Nguyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Jackie
Time to create page: 0.043 seconds
Powered by Kunena Forum