Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

file 0 - Call to undefined method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::isSite()

More
1 year 6 months ago #41255 by Felon
Hi,

I have a problem with your JUX CSS mega menu component.
When I want to call a module in a menu link I get an error in Front office, whatever the type of module called.
(see link below)

huchez.sites-web.ovh/fr/


Below is the link where the call to the 'Nouveauté-presentation' module is located
Other links in the menu that call modules are disabled.

huchez.sites-web.ovh/administrator/index...0&layout=edit&id=472




Thanks for your help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #41259 by Jackie
Hi.
Thank you for contacting us.
We have checked and fixed that issue on your site.
Please recheck it.
Thanks.

Best regards.
Jackie Nguyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #41265 by Felon
Hi,

Thanks for your intervention.
The error message no longer appears.
But it does not display the 'Nouveauté-presentation' module which is called in 'Select Modules' in the 'Actualité' menu link.
While this module if I position it for example in 'footer' it appears well. (so this module is obviously displayed well outside the mega menu)

thank you in advance for your help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #41272 by Felon
Hi,

I sent you an e-mail about the last problem still encountered.

But I haven't heard from you.
There is always a bug, when you call a module, it does not appear in the menu.
In addition, when you choose a position instead of a module, you get an error message.

Could you let me know when you solved this problem?
Thanks in advance.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #41277 by Jackie
Hi.
I don't see the issue on your website. The menu module still displays on your homepage. Maybe you have fix the issue.
Please check it and let us know again.
Thanks.

Best regards.
Jackie Nguyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #41285 by Felon
Hi,

Hello,

No, nothing is resolved.
Your old version (Joomla3) made it possible to call up the display of a module (or a position) in the sub-menu.
Currently I can't call a module, there is just the submenu that is displayed but in no case the module I am calling.

So could you tell me what I should do or fix this problem?
(the problem is the same if you call a module or a Joomla position)

how it should look : zupimages.net/viewer.php?id=22/49/irr3.png

How it is now (is empty) : zupimages.net/viewer.php?id=22/49/rpm9.png


Thanks in advance.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #41289 by Felon
Hi,

Still no news from you on my last message.

It seems to me that the support is not correct to solve existing bugs on your Css mega menu module.

I must say that I am very disappointed to still not have an answer from you.

I would like a little professionalism.

Because I had to deliver the site today and I can't, I will certainly have late penalties through your fault.

It is urgent to give me an answer!

Thanks !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #41290 by Jackie
Hi.
Sorry for the late response.
We have checked our site again and found the issue with when call the module on the menu item.
We will check and let you know soon.
Please wait for us.
Thanks.

Best regards.
Jackie Nguyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #41291 by Jackie
Hi.
I have checked and fixed the load module issue on the menu item.
Please recheck it again.
Don't forget to config the module to display on the page as you want.
Thanks.

Best regards.
Jackie Nguyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #41294 by Felon
Hi,

Thank you very much for your reply and debugging your Mega menu.

The problem is not completely solved, depending on the type of module it seems that it is not displayed if it is called individually as a module it does not always work, on the other hand when it is called with a position, it works correctly.
I tested on my site.

I would have preferred it to work correctly as before, if possible, the called module is obviously assigned to all the pages of my site to be sure that it is displayed when it is called with your Mega Css3 menu.

Do you think you can do something about it?
(I call a custom Joomla module with Html inside, I leave my configuration with the individual module call, so you can see if it works on the 'Presentation' menu (in French, where there should be have 'news' (the module))

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Jackie
Time to create page: 0.054 seconds
Powered by Kunena Forum