Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

exclamation-circle Not working - https

More
7 years 1 month ago #16581 by Martin
Not working - https was created by Martin
Hi
Not working on my https - site
Admin Venue:
Oops! Something went wrong.
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details

and on the front page - "Run unsafe script ?"
How can this be fixed by me ?
Thanks
Martin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16588 by HaiND
Replied by HaiND on topic Not working - https
Hi
Thanks for contacting and choosing our product
About your problem, I'm sorry. Please give me link your site and your account of administrator via private message or mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I will check it for you soon
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #16591 by Martin
Replied by Martin on topic Not working - https
Information send by email
Subject:
Not working - https 3 hours 10 minutes ago #16588

Frontend: vindheim.com/ww2/index.php/responsive-de...responsive-design-24

Martin
Last edit: 7 years 1 month ago by Martin. Reason: New link

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16627 by Huyen Tran
Replied by Huyen Tran on topic Not working - https
Hi Martin,

I'm sorry for all problem on your site.
We very try to access backend and check your issue soon but our developer can't access your backend with your account that gives us before.
You maybe lost your account of authentication request as image below
prnt.sc/ezdd76
Please check your account again.
Thank you so much for empathy

Best Regards,
Huyen Tran

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16699 by Martin
Replied by Martin on topic Not working - https
Still NO SUPPORT ?
I have PM everything you need
Martin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16700 by Huyen Tran
Replied by Huyen Tran on topic Not working - https
Hi Martin

I'M sorry, our developers still don't the solution for your issues.
Please give us some time again.
Thank you so much for empathy

Best Regards,
Huyen Tran

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16715 by HaiND
Replied by HaiND on topic Not working - https
Hi
Thank you for feedbacks us
About your problem, I have backed up your site and checked it on localhost, Google map still works well
prntscr.com/f3hdu4
I think the problem here is that you do not allow the browser to search your location
Please turn on location sharing on your browser
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16782 by Martin
Replied by Martin on topic Not working - https
Still the same problem - don't work with https !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16786 by HaiND
Replied by HaiND on topic Not working - https
Hi Martin
Thank you for feedbacks
I want to know you allow the browser to access your location, If there are still issues, please send your login account again
I will check for you again
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #16833 by Martin
Replied by Martin on topic Not working - https
Yes, I allowed
The problem looks like the software can not handle http & https
- in admin and in the frontend.
The site need to be secure - admin and frontend.
Regards
Martin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Jackie
Time to create page: 0.063 seconds
Powered by Kunena Forum