Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

file Demo Images Not Showing & Phone # error

More
9 years 1 month ago #4556 by Rick Montrose
After installing the quickstart files the site now comes up but with only placeholders for the slideshow images. How can I get them to show up?

Also, all I did was change the phone number in the Call Number module and now it just shows up as plain text instead of the nice graphic in the
demo. How can I get that to come back.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #4558 by NT
Hi Cyberrick,
Thanks for contacting us and choosing our product!
Please send me the account and site into the message private. I'll check for you in the shortest time.
*********
Best Regards,
-- NT--

****************
Best Regards
__DiepNT__

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #5619 by Rick Montrose
I changed some text in this module and now the graphic arrow is lost. How do I get it back?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #5635 by NT
Hi Cyberrick,
On this issue, try reinstalling the module. When you have deleted text in module. data was lost can not be back again.
*********
Best Regards,
-- NT--

****************
Best Regards
__DiepNT__

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Jackie
Time to create page: 0.076 seconds
Powered by Kunena Forum