• 0
  • Shopping Cart
    0
Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

check Installation issues

More
7 years 7 months ago #3778 by Erika Restrepo
Hi, I recently bought this template and downloaded both the template and quickstart, I installed the second and the site wasn't working, so I changed it for a simple joomla install and then installed the template, but missed all the extensions that came with the quickstart ¿any idea of how I can recover them?

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #3789 by Tinh Nguyen
Replied by Tinh Nguyen on topic Installation issues
Hi Pasionestudiocreativo,

Thank for contacting us!

Maybe the way install this template and quickstart is wrong.
So I suggest you should upload your site again and install our quickstart in a new blank page.
You should visit here: How To Install Quickstart Guide -> docs.nootheme.com/joomla/quickstart-install/

***************
Best Regards,
T

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #4027 by Tinh Nguyen
Replied by Tinh Nguyen on topic Installation issues
Hi Pasionestudiocreativo,

Thank you for using our products!

It's been a long time I didn't see your reply. Therefore, I will close this topic.
If you have any other questions and need our support, please create a new topic for that.

***************
Best Regards,
T

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago - 7 years 7 months ago #4117 by Erika Restrepo
Replied by Erika Restrepo on topic Installation issues
Hello again,

it keeps happening, at first I had an hmtl site with very few files, so I deleted everything and then installed the QS, but didn't work. Then, after using the simple joomla version, I tried again to overwrite it but did'nt work either after I finish the setup process, it shows nothing on the admin page and an error 404 page on the public page. So I don't know if the QS content is somehow corrupted or may be something wrong with my server.

***UPDATE***

here's the latest result now I can see a raw html structure with no style, still can't access the admin zone.

The only weird thing I noticed during installation was that it warned me about the php version (5.3.x on my server).

So, if somebody knows what's going on or has been thru the same, I would appreciate their help
Attachments:
Last edit: 7 years 7 months ago by Erika Restrepo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #4418 by GDragon
Replied by GDragon on topic Installation issues
Hi,
Thanks for your feedback!
I have just pm you. Please feedback!

Best regards,
--GD--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #4997 by GDragon
Replied by GDragon on topic Installation issues
Hello,
Thanks for your feedback!
Did you try as this video tutorial:

I think have problem with configuration.php file with your hosting! You should contact hosting provider about my IP problem. So I can check and fix it for you asap!

Best regards,
--GD--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #5533 by Stephie Dee
Replied by Stephie Dee on topic Installation issues
Hi everybody!

I tried to install the template with all the setting with the ANGIE tool, like shown in the video and after that all I get is "Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL."

Ain't there an easier way to install the sample data and settings than with ANGIE?

I also had the template installed manually, aswell as the module and plug-ins and tried to re-built the demo website but that didn't work out aswell. very disappointing...

Pasionestudiocreativo, did you figure out how to get it working?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Jackie
Time to create page: 0.088 seconds
Powered by Kunena Forum