Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

file Documentation - images hosted on photobucket problem

More
6 years 10 months ago #17673 by David Benn
Hello
Downloaded Citilights template yesterday and installed with no problem. Wanted to refer to documentation and found that all the screen shots bar first one are replaced with a placeholder showing message 'PLEASE UPDATE YOUR ACCOUNT TO ENABLE 3RD PARTY HOSTING'.
I visited the Citilights photobucket album, wondering if I could resolve the url's, but every image clicked on had the same problem. In the end I've manually downloaded all the images, edited the html of the documentation, and an hour on I'm ready to start work!
Are all JoomlaUX docs affected? Can you sort tis out with Photobucket? I suspect the problem lies with them.
Thanks
DS

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #17679 by HaiND
Hi David Benn
Thank you for feedback us
I'm sorry but I don't understand problem,
You can describe the problem in more detail or send me one image of the problem
pleased to assist you
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #17685 by David Benn
Hi and thanks for getting back to me.
No problem, 2 screenshots are linked below.
'docs_not_working' is a page opened in my browser from 'unzip1st_jux_citilights_1.0.1 / Document / index.html'
As you can see the graphic is replaced by a placeholder from Photobucket. There are no graphics included in the '/ Document /' folder.
Obvioulsy it is difficult to follow the instructions!
This is a problem with Photobucket. I might be very unlucky, perhaps it is just affecting me, or just the Citilights album on Photobucket, or your whole Photobucket account.
'docs_working' is the same 'index.html' file after I downloaded the graphics and edited 'index.html'.
Regards
Dave

Screenshots:
docs_not_working: https://drive.google.com/open?id=0B7amg-m4r8UPZ2g4a1NGdkpFYjQ
docs_working: https://drive.google.com/open?id=0B7amg-m4r8UPVVU1dGxwbFg5UGc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #17692 by HaiND
Hi David Benn
Thank you for feedback us
Maybe my document is experiencing an account problem, we will check and fix it soon

Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Jackie
Time to create page: 0.039 seconds
Powered by Kunena Forum